Google Ads (Adwords) reklam yönetimi ile, markanızın sunduğu hizmet veya ürünleri müşterilerinize en uygun kanallardan sunarak daha fazla potansiyel müşteriye ulaşmanızı sağlıyoruz.

Google Ads reklamları sürekli analiz edilerek farklı stratejiler belirlenmesi gereken bir yapıdadır. Google Ads reklam yönetiminde her şeyi otomatik olarak ayarladığınızda karşınıza yüksek maliyetler çıkabilir.

Yüksek maliyetlerle karşılaşmamak ve güncelliği korumak için bir dijital pazarlama ajansı ile çalışılmalı, reklam ve teklif uygulamalarınızı uzman bir ekibe yaptırmanız markanız için en doğrusu olacaktır.

Google Ads reklam yönetimi konusunda çözüm ortağı olduğumuz markalarımıza kısa, orta ve uzun vadede reklam stratejiler belirleyip, hayata geçiriyoruz. Marka kimliğine ve pazarlama stratejilerine uygun reklamlar hazırlayarak, bütçelerinde de optimizasyon yapıyoruz.

googleads-yonetimi

Google ile uyumlu bir şekilde çalışmak için en güncel durum ve yenilikleri yakından takip ediyor, trendleri markalarımız için kişiselleştirerek hayata geçiriyoruz.

Google Ads’in sunmuş olduğu farklı reklam modelleri içerisinden markanıza ve işinize en uygun reklam modelini seçiyor ve doğru bütçe yönetimi, hedef kitle, demografi, dönüşüm oranları yapılandırması ile işletmenizi başarıya ulaştırıyoruz.

Google Ads ve diğer tüm Google hizmetleriniz için reklam ajansı seçerken bazı noktalara dikkat

etmeniz gerekiyor. Markanız için;

  • Reklam verme hedeflerinizi belirleyin,
  • Almak istediğiniz hizmetleri netleştirin,
  • Alacağınız hizmet ile sorularınızı belirleyin,
  • Alacağınız hizmet boyunca iş ve iletişim planınızı yapın,
  • Marka temsilcinizi seçin ve ajanstan marka temsilcisi talep edin.

TEKLİF FORMU