Web sitesi, farklı tür ve formattaki dijital içerikleri dijital ortamda bir araya getiren paylaşım platformudur. Web sitesi, kişi, kurum ve markaların dijital dünyada görünürlüğünü sağlayan, arama motorları tarafından erişilmesini mümkün kılan detaylı çalışmalar bütünüdür.

Web tasarımı, yazınsal ve görsel içeriklerden oluşan internet sayfalarının ziyaretçilere belli bir yapı içerisinde sunulmasıdır. Kurumsal web siteleri; kişi kurum ve markaların profesyonelliğini gösteren, sunduğu hizmet ve faaliyetlerini arttıran, büyümeyi sağlayan en önemli araçlardan biridir.

Web sitesi tasarım unsurları kalite ve sürdürülebilirlik üzerinde oldukça etkilidir. Artık kurumsal kimliği belirleyen en önemli unsurlardan biri kurumsal web sitesidir. Bu bakımdan genel yapı, renk, font ve içeriklerin nasıl kurgulandığı tasarımın kalitesini belirler.

Dijital alanda marka görünürlüğünü artırmak, geniş bir son kullanıcı kitlesine ulaşmak, mevcut müşterilerin aklında kalmaya devam etmek, iyi bir bir genel intiba bırakmak ve hatta satış hacmini yükseltmek açısından web tasarıma gereken önemi göstermek gerekmektedir.

Kurum ve markanıza ait bir web sitesi, özgün, ilgi çekici, modern ve kullanışlı bir tasarıma sahip  olmalıdır. Markanızın isteklerine göre hazırlanan özel tasarımı ile öne çıkan kurumsal  bir web sitesi, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur.

Mobil cihazların tümünde sorunsuz çalışan modern tasarıma sahip, hızlı, sürdürülebilir ve yönetilebilir bir web sitesi hizmeti sunuyoruz.

En iyi yöntemler ile hazırlanan güven veren, mobil uyumlu ve SEO ayarları uzmanlarımız tarafından yapılmış bir internet sitesi, kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak ve müşterilerinize güvenilirliğinizi yansıtarak sizi rakiplerinizin önüne geçirir.

İnov Ajans olarak, sektör, kurum ve markanız hakkında en ince ayrıntıları hesaba katarak web tasarım çözümleri sunuyoruz. Kurumsal bir web sitesi tasarımı ile potansiyel müşterilerinizi işinizi profesyonel bir yaklaşımla yaptığınıza ikna ediyoruz.

TEKLİF FORMU